En sjov og uforglemmelig oplevelse

dans polterabend teambuilding firmaarrangement danseundervisning hiphop showdance salsa pardans danseskole Aarhus Risskov BEAT FABRIKKEN

Skal du arrangere polterabend? Skal I have lidt hjælp til få gang i firmafesten? Eller er I måske ved at arrangere noget teambuilding til afdelingen?

Med en omgang danseundervisning hos Beat Fabrikken, er du sikker på en oplevelse fuld af smil, grin og højt humør. Vi tilbyder en bred vifte af stilarter, og vores dygtige instruktører kan få enhver til at danse, uanset om du har én eller to venstefødder.

Hos BEAT FABRIKKEN tilbyder vi danseundervisning i trygge rammer og tilrettelagt på en måde, så du og dit selskab får lige den oplevelse, I drømmer om.

Vores mest populære stilarter er latin, standard, salsa, showdance, hiphop og breakdance. Du kan læse meget mere om de forskellige stilarter her, og vi er også gerne behjælpelige med anbefaler og forslag, hvis du ikke er helt sikker på, hvad I gerne vil danse. Vi kan hjælpe med det hele, uanset om det er bestemte musiknumre, musikgenre, hitlister eller koreografier fra musikvideoer eller koncertoptrædener. Vi skal nok få jer godt klædt på til at se fantastiske ud på dansegulvet senere på aftenen.

Med vores standardpakke tilbyder vi 60-minutters undervisning i vores fantastiske dansesal på op til 350 kvm i Aarhus, nærmere bestemt Risskov, samt foyer og bar til hyggeligt samvær både før og efter undervisningen. Her kan I både købe kaffe, te, sodavand, øl, vand og vin, og diverse snacks. Hvis I ønsker undervisning på en anden adresse, kan vi selvfølgelig også sagtens aftale dette i forbindelse med jeres henvendelse, hvor vi også fastlægger pris for eventuel transport.

Vores dansesal ligger blot 150 minutter fra Torsøvej St., hvor Letbanen stopper flere gange i timen, ligesom der er flere busser, der stopper i nærheden. Kommer I i bil er dette heller intet problem, da vi i forbindelse med vores danselokaler har parkeringsplads til rådighed med fri parkering.

Ønsker I at høre nærmere og modtage et uforpligtende tilbud, skal I blot udfylde nedenstående blanket med jeres forespørgsel på dansestil, tidspunkt og et estimat for antal deltagere, samt om I ønsker at benytte vores lokaler eller at vi kommer til jer.

Så snart I har modtaget bekræftelse fra os om arrangementet, kan I sikre jeres booking ved betaling af det aftalte beløb.

Har du brug for øvrig inspiration til din polterabend kan du samle inspiration Polterabend-guiden.dk.


Indsæt navn på vedkommende der opretter anmodningen.
Indsæt telefonnummer på kontaktpersonen
Indsæt mailadresse på kontaktpersonen
Har I nogle bestemte ønsker til stilart, musik eller lignende kan du skrive dem her. Så kan vi hurtigere og lettere give jer et godt tilbud på en fed oplevelse.

Vores Samarbejdspartnere