Showdance

Showdance er en dansestil næsten uden grænser. Formålet er at give publik et SHOW, og strækker sig derfor lige fra tapdance, hiphop, jazzdance, contemporary, latin-amerikanske danse, disco og funk. Du vil derfor også ofte se, at netop musicals er spækfyldt med showdance. Showdance er derfor perfekt til dig, der vil prøve kræfter med alverdens forskellige stilarter, og lære om både grundteknikker, kropsholdning og koreografier til fed musik.

Med showdance får du prøvet kræfter med alt det bedste, danseverdenen har at byde på. Du får derfor de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig til hver træning indenfor alverdens forskellige stilarter og blive en dygtig og alsidig danser.

Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans har desuden flere showdance-elite hold, hvor du med resten af dit hold lærer en fælles koreografi, som I deltager i flere turneringer med i løbet af året. Vores elite-hold har derfor et enormt godt fællesskab på grund af timerne i træningssalen, til turneringer og sociale arrangementer i løbet af året. På vores elitehold arbejder vi både med den enkelte danser og hele holdet som helhed, ligesom vi igennem hele sæsonen også arbejder på at styrke dansernes muskler, fleksibilitet, udholdenhed og ikke mindst performance, så vores dansere i den grad kan give publikum et show til turneringer og opvisninger.

Vores Samarbejdspartnere