Tak for et fremragende Forårsshow!

04-06-2024

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus showdance elitehold Team Passion

På årets første sommerdag fejrede vi endnu en sæson hos BEAT FABRIKKEN, hvor alle vores danseres venner, forældre og bedsteforældre var mødt talstærkt op for at se, hvad danserne har lært i løbet af sæsonen. Du kan nederst på siden se en video med highlights fra dagen!

Kyndigt guidet på vej af Peter Stokkebroe og René Brix som speakere i løbet af dagen, havde vores mere end 400 gæster i løbet af dagen fornøjelsen af en lang række flotte shows fra vores dygtige og glade dansebørn, elitedansere og gæsteoptrædender med verdensklasse Sportsdans.

Med temperaturer på 24 grader i løbet af dagen, var både de kolde drikkevarer og is populære i pauserne, hvor vi som altid fik hjælp af vores danseres søde og hjælpsomme forældre, der stod i vores kiosk til at lange drikkevare, is, kaffe og hjemmebagte kager over disken.

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus Børn og dansere får slikposer efter Forårsshowet

Hver afdeling sluttede som sædvanligt af med en hyldest af vores dygtige instruktører, der igennem hele sæsonen har undervist og coachet vores dygtige dansere, efterfulgt af uddeling af de længe ventede slikposer til alle dansere og børn,

Da dagens sidste slikposer var uddelt, satte vi tilmed rekord på oprydningen, hvor vores dygtige og flittige instruktører, hjælpsomme danseforældre og gæster fra dagen gik til hånde og fik ryddet salen for borde og stole, og flyttet alle møbler tilbage på deres vante pladser på sølle 15 minutter! Og så gik turen for alle vores instruktører og personale videre hjem til Peter og Kristina Stokkebroe til en velfortjent sommerfest med grillhygge og et dyb i havet til at afslutte sæsonen og ønske hinanden god sommereferie.

Men inden vi når så langtfår vi finpudset sæsonplanen for 2024/2025, så du igen efter sommerferien kan vende tilbage til BEAT FABRIKKEN efter sommerferien!

Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi offetliggør den nye plan og åbner for tilmelding den 17. juni 2024.

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus X-IT Hiphop dans for børn elitehold Husk desuden at vi henover sommerferien afholder auditions til vores elitehold i Hiphop og Showdance. Første audition afholdes den 6. juni 2024 i Hiphop, og 10. juni 2024 i Showdance.

Vi vil meget gerne takke alle dansere, gæster, forældre, hjælpere og instruktører for den fantastisk sæson hos BEAT FABRIKKEN og ikke mindst for en dejlig og hyggelig dansedag til at afslutte sæsonen med!

Vi ønsker jer alle en dejlig sommerferie, og glæder os til at byde jer alle velkommen til en ny sæson, når vi starter op igen efter sommerferien!

Husk at vi afholder flere åbne workshops i løbet af juni, som du kan komme med på! Tag et kig på vores Instagram, hvor vi løbende annoncerer de næste ugers workshops og hvordan du kommer med!

 

Når du er medlem af BEAT FABRIKKEN, behøver du ikke at indmelde dig igen for at sikre dig plads på dit fortsætterhold

Hvis du allerede er tilmeldt et eller flere hold hos BEAT FABRIKKEN i sæsonen 2023/2024, så vil du automatisk fortsætte som tilmeldt på det hold, som vi tilrettelægger som dit fortsætterhold. Du vil derfor modtage en mail med invitation til det hold, som vi anbefaler, at du fortsætter på efter sommerferien, hvorefter dit kontingent for holdet automatisk vil trækkes fra dit tilmeldte betalingskort den 15. august.

Du kan selvfølgelig altid kontakte os, hvis du ønsker at danse på et andet hold efter sommerferien, så skal vi nok hjælpe med at flytte dig til det ønskede hold. Hvis du mod forventing ikke længere ønsker at danse med hos os efter sommerferien, kan du altid kontakte os med udmelding. Du skal blot give os besked herom senest den 14. august 2024 for ikke at blive bundet til den næste betalingsperiode, når det automatiske træk finder sted.

Læs mere

BEAT FABRIKKENS Hiphop dansere tager medaljer til UDO Europamesterskaberne

23-05-2024

På tur til EM med BEAT FABRIKKEN

Torsdag den 16. maj 2024 kl. 08.30 blev en bus pakket med BEAT FABRIKKENS dygtige hiphop dansere, trænere og heppekor for at tage til UDO European Street Dance Championship, hvor Europas dygtigste hiphop dansere mødes og kæmper om titlen som Europamester! 

Turneringen er en af de største i Europa og forløb i år over hele weekenden 17. til 19. maj 2024.

 

BEAT FABRIKKEN er en danseskole med højt niveau

BEAT FABRIKKEN var repræsenteret i hiphop solo, hiphop duo og hiphop crews på tværs af alders- og niveaukategorierne. Vores dansere ydede deres absolutte max og leverede noget af de bedste, de nogensinde har gjort. Derfor gjorde vores dansere sig også bemærket af publikum og dommere, og klarede sig fremragende på tværs af alle kategorierne, hvor samtlige BEAT FABRIKKENS hold markerede sig som de bedste hold fra Danmark i hver deres alderskategori i niveakategorien Advanced.

 

Hiphop Duo

U14 Advanced:

EUROPAMESTRE: Chloe & Karoline 

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

U16 Advanced

EUROPAMESTRE: Josefine & Freja

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

EM SØLV: Mie & Jo

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

Hiphop Solo

U14 Advanced

4. Plads: Matilde

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

6. Plads: Karoline

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

7. Plads: Chloe

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

Hiphop crews (Hold)

U14 Advanced

EM SØLV: Candy Bandits

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

U16 Advanced

4. Plads: ICON

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

Ultimate Advanced

5. Plads: The Phoenix

 Danseskole BEAT FABRIKKEN Hiphop Danser UDO Street dance European Championship

 

11. Plads: Complex

 

Vi er ikke mindre end ovenud stolte over vores dansere, deres gåpåmod og ikke mindst over fællesskabet danserne imellem, hvor der igennem hele weekenden var opbakning på tværs af alder, niveau og hold, ligesom vi som altid er meget taknemmelige over den forældreopbakning, der altid er til vores dansere og danseskole.

 

Stort tillykke til alle vores dygtige dansere med de flotte resultater! Vi glæder os meget til at fejre jer og hylde jeres flotte resultater gennem hele sæsonen til vores Forårsshow den 1. juni 2024, hvor dansere fra alle danseskolens hold også vil optræde med shows og vise, hvad de har lært for familie og venner. Har du husket at købe din billet? Hvis ikke, så skynd dig ind på vores billetsalg under "Events".

 

Skal du også have muligheden for at komme med på BEAT FABRIKKENS Elitehold?

Vi afholder hver sommer to auditions til vores hiphop og showdance elitehold, hvor du har mulighed for at dukke op og blive udtaget til et eller flere af vores elitehold. Vi gør os meget umage hvert år med at udtage og sammensætte danserne fra vores auditions på hold, hvor der vil blive en god dynamik, fællesskab og potentiale for at udvikle sig både som hold og individuel danser.

Selvom vi allerede er dygtige både nationalt og internationalt, så vil vi fortsætte med at blive bedre og udvikle vores dansere mest muligt, og vi har derfor allerede nu lagtambitiøse planer for vores elitehold for næste sæson, ved blandt andet at have indgået samarbejde med Adrian Vendiola, som vil blive ansvarlig for at tilrettelægge koreografierne til alle vores hiphop elitehold. Du kan læse mere om denne tiltag og Adrian Vendiola her.

Skal du være med?

Du kan læse nærmere om vores første audition til vores Hiphop Hold, som vi afholder den 6. juni her, hvor du også finder nærmere om hvordan du tilmelder dig. Er du lidt usikker på, hvad Hiphop er for en stilart?

Er du mere til Showdance, så afholder vi audition til disse hold den 10. juni, og du kan læse nærmere om denne audition og tilmelding her.

Læs mere

Audition til Showdance Hold den 10. juni 2024

07-05-2024

Nuaudition på danseskole BEAT FABRIKKEN i Aarhus, Risskov, Showdance Elitehold har du muligheden for at komme på et af BEAT FABRIKKEN Showdance hold fra næste sæson. 🔥🔥🔥 

 

Vi afholder den første audition til vores Showdance Elitehold den 10. juni 2024

Vores Showdance Elitehold vil næste sæson blive undervist at Rebekka Bjerre og Sebastian Sunesen, som har flere års erfaring med showdance, koreografering og elitehold.

Vores målsætning er at gøre vores dansere og hold til de bedste i Danmark og i top internationalt, og samtidig have et stærkt fællesskab mellem danserne på holdene.

Skal du eller dit barn være med, så er det altså nu du har chancen! Vi afholder den første audition den 10. juni. Her vil vi også fortælle mere om vores elitekoncept, hvordan vi gør hos BEAT FABRIKKEN, og hvad du får ud af at danse med på et af vores elitehold.🙌🏽🙌🏽

Vores eneste krav er, at du kan danse og har mod og lyst til at blive udfordret sammen med andre dygtige dansere og trænere.❤️🔥🔥🔥

På dagen vil du lære en kort koreografi og komme til at danse i mindre grupper. Der er ingen der får svar på dagen, men alle bliver kontaktet i ugen efter med svar på om du er blevet udtaget til et af vores hold og feedback på din audition.

 

Du skal i forbindelse med tilmelding oplyse:

 • Dit fulde navn
 • Fødselsdag inklusiv årstal
 • Tidligere danseerfaring
 • Telefonnummer
 • Emailadresse

Tilmelding og spørgsmål sker til René Brix på mail rene@beatfabrikken.dk

 

De praktiske oplysninger for audition den 10. juni hos BEAT FABRIKKEN

Adresse: Arresøvej 43, 8240 Risskov

Tidsplan:

 • Kl. 16.00-17.00: U12
  • Årgang: 2011 og yngre
 • Kl. 17.00-18.30: 12-15 år
  • Årgang: 2011-2008
 • Kl. 18.30-20.00: 15 år og ældre
  • Årgang: 2008 og ældre 
Læs mere

Audition til Hiphop Crews den 6. juni 2024

29-04-2024

Nu har du mulighed for at blive en del af BEAT FABRIKKENS stærke elitehold i hiphop. ❤️🔥🔥🔥 Audition på danseskole BEAT FABRIKKEN i Aarhus, Risskov, for Hiphop Elitehold

 

Vi afholder den første audition til vores Hiphop Elitehold den 6. juni 2024

Vi har det stærkeste trænerteam bestående af de dygtigste koreografer fra Danmark og udlandet. Du kan eksempelvis se denne nyhed om vores samarbejde med Adrian Vendiola som bliver fast koreagraf og træner på vores elitehold i hiphop hele efteråret 2024.

Vores målsætning er at gøre vores dansere og hold til de bedste i Danmark og i top internationalt. Flere af vores hold er mange gange danske mestre og har ligget i top ved både Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne. Phoenix vandt eksempelvis HHI i år. Og sådan fortsætter vi selvfølgelig også i næste sæson med mange flere af vores elitehold!

Skal du eller dit barn være med, så er det altså nu du har chancen! Vi afholder den første audition den 6. juni, hvor du også kan høre nærmere om vores elitekoncept, hvordan vi gør og hvad du får ud af at danse med på et af vores elitehold.🙌🏽🙌🏽

Vores eneste krav er, at du kan danse og har mod og lyst til at blive udfordret sammen med andre dygtige dansere og trænere.❤️🔥🔥🔥

På dagen vil du lære en kort koreografi og komme til at danse i mindre grupper. Der er ingen der får svar på dagen, men alle bliver kontaktet i ugen efter med svar på om du er blevet udtaget til et af vores hold og feedback på din audition.

 

Du skal i forbindelse med tilmelding oplyse:

 • Dit fulde navn
 • Fødselsdag inklusiv årstal
 • Tidligere danseerfaring
 • Telefonnummer
 • Emailadresse

Tilmelding og spørgsmål sker til René Brix på mail rene@beatfabrikken.dk

 

De praktiske oplysninger for audition den 6. juni hos BEAT FABRIKKEN

Adresse: Arresøvej 43, 8240 Risskov

Tidsplan:

 • Kl. 16.00-17.30: U10 og U12
  • Årgang: 2011 og yngre
  • Hvad kan du?: Vi forventer ikke, at du allerede er verdensmester. Du kan danse og har mod på og lyst til at blive udfordret med turneringer, træningslejre mv.
 • Kl. 17.30-19.30: 12-15 år
  • Årgang: 2011-2008
 • Kl. 19.30-21.30: Ungdom og voksen
  • Årgang: 2008 og ældre
Læs mere

Adrian Vendiola som koreograf og instruktør på Hiphop Eliteholdene i efteråret 2024

29-04-2024

Canadiske Andrian Vendiola kommer til at være fast koreograf på Hiphop Eliteholdene i efteråret 2024. Canadiske Adrian Vendiola bliver ny fast koreograf på danseskole BEAT FABRIKKEN i Aarhus Risskov for dansere på Elitehold i Hiphop

 

Hvis du var i tvivl om BEAT FABRIKKENS Hiphop Elitehold kunne være noget for dig, så er der intet at være i tvivl om længere!

Canadiske Adrian Vendiola flytter til Aarhus i efteråret, og vil være fast på BEAT FABRIKKEN i september til december, hvor han sammen med vores andre fantastiske instruktører vil koreograferer og træne vores elite hiphop hold.

Adrian Vendiola har været træner og koreograf fra canadiske Brotherhood og Northside, som blandt andet har vundet Hiphop International HHI VI, Vibe, Body Rock, World of Danse og Dancer's Paradise. Du kan nedenfor se de specifikke resultater for begge crews.

Dette samarbejdet mellem Adrian Vendiola og BEAT FABRIKKEN er blot et af de mange tiltag, som vi de seneste år har taget i retning mod at gøre BEAT FABRIKKENS Elitehold og dansere til de bedste i landet. Vi er derfor ikke et sekund i tvivl om, at vores hiphop elitedansere vil kommer til at gå en sjov og læringsrig sæson i møde, når vi efter sommerferien starter sæsonen op med verdensklasse koreografier til vores dygtige elitehold.

 

Skal du have chancen for at komme med på holdet næste sæson?

Vi afholder første audition til vores Elitehold den 6. juni 2024, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og læs nærmere om hvordan du tilmelder dig her.

 

Adrian Vendiolas resultater med Brotherhood og Northside

Som Director for Brotherhood Dance Crew, har Adrian Vendiola bragt crewet til flere top resultater:

 • 2013: 1. Plads til HHI Varsity World Championship
 • 2014:
  • 1. Plads til HHI Adult World Championship
  • 2. Plads til HHI Megacrew World Championship
 • 2015: 1. Plads til Body Rock
 • 2026: 2. Plads til Body Rock
 • 2017: 1. Plads til Vibe Dance Competition
 • 2018: 3. Plads til Arena LA
 • 2019: 1. Plads til Vibe Dance Competition

Som Director for Northside, har han sammen med crewet også opnået en række top resultater:

 • 2020: 1. Plads til HHI Canadian Championship
 • 2022:
  • 1. Plads til Artists Emerge Vancouver
  • 1. Plads til Dancer's Paradise
 • 2023:
  • 2. Plads til Vibe Dance Competition
  • 3. Plads til Body Rock Dance Competition
Læs mere

Skal du være med på vores nye pilates hold?

18-02-2024

Pilates-hold starter på Beat Fabrikken torsdag den 22. februar kl. 09.00!

Har du lyst til at prøve en gratis prøvetime?

Uanset dit niveau er du velkommen til at deltage.

Pilates styrker din kerne, øger fleksibilitet og booster din kropsbevidsthed.

Et skønt skridt mod et sundere og gladere dig.

Vi starter et 10-ugers forløb, så du kan virkelig få mest muligt ud af din Pilates-rejse.

Tilmeld dig din gratis prøvetime her.

Pris: Kun 950 kr for hele 10-ugers forløbet. Sikr dig din deltagelse allerede nu!

Læs mere

Vi tilbyder gratis prøvetimer

28-04-2020

Vi tilbyder én gratis prøvetime pr. hold pr. danser. Du kan derfor prøve forskellige hold af inden, du beslutter dig for, om og hvilke hold, du eller dit barn ønsker at danse videre på.

Du tilmelder dig den eller de ønskede prøvetimer direkte under de enkelte hold, som du kan finde fuldt overblik over og læse nærmere om under "Tilmelding".

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vores hold, er du også velkommen til at skrive til os på info@beatfabrikken.dk 

Bemærk, at vi ikke tilbyder prøvetimer på vores elitehold, da disse forudsætter, at du har deltaget i én af vores auditions i løbet af sommeren, og er blevet udtaget til holdet, ligesom vores Drop In hold heller ikke er åbne for prøvetimer.

Hvis du har lyst til at høre mere om vores elitehold kan du kontakte eliteansvarlige René Brix herom på rene@beatfabrikken.dk

Læs mere

Vores Samarbejdspartnere