Salgsbetingelser 

Generelt 

Vores salgsbetingelser (herefter “betingelser”) er gældende for kunder hos Beat Fabrikken, som er en danseskole under Elite Dans Stokkebroe, CVR-nr. 31563798. 

Aftale om køb hos Beat Fabrikken sker enten mellem privatperson og Beat Fabrikken, eller erhvervsvirksomhed og Beat Fabrikken. 

Kunder hos Beat Fabrikken vil desuden være bundet af de til enhver tid gældende vilkår og regler, der henvises til i disse betingelser. 

 

Priser 

Alle priser er oplyst i DKK. 

Beløb oplyst for køb af merchandise, entrébilletter, shows og lignende er momspligt og priser for dette er derfor oplyst med moms. 

Undervisning er fritaget for moms, og priser for undervisning er derfor oplyst uden moms. 

 

Køb 

Køber af vores merchandise sker via vores webshop på hjemmesiden, hvor du bestiller og betaler for dine ønskede vare online. Alle varer betales på forhånd inden udlevering af varen. 

Der tilbydes kun afhentning af varer i Beat Fabrikkens almindelige åbningstid, eller efter aftale. 

Køb af shows, undervisning eller øvrige arrangementer sker ved at kontakte vores administration. Skal showet, undervisningen eller arrangementet finde sted i andre lokaler end Beat Fabrikkens lokaler i Risskov, kan dette aftales, hvor der samtidig aftales pris for eventuel transport. Alle shows, undervisning eller øvrige arrangementer bekræftes endeligt, når betaling er gennemført. 

 

Betaling 

Umyndige eller anden betaler end medlemmet 

Når du handler hos Beat Fabrikken, handler du i eget navn. Er du under 18 år eller i øvrigt umyndig, hæfter kundens værge for købet. 

 

Betalingsmetoder 

Når du handler hos Beat Fabrikken, sker betalingen via vores hjemmeside med betaling via Dankort, Visakort, Visa/Dankort eller Mastercard (herefter “betalingskort”). Beat Fabrikken bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. 

For hver gennemført betalingstransaktion vil du modtage kvittering for din betaling på den mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med dit køb. 

Det er til enhver tid dit ansvar at sikre, at dine betalings- og kontaktoplysninger er opdaterede og korrekte.  

Har du ikke et betalingskort tilbyder vi undtagelsesvist tilmelding ved betaling via Mobilepay, kontant eller Girokort fremsendt til e-mail. Du bedes kontakte os direkte på info@beatfabrikken.dk, såfremt betaling med disse betalingsmetoder er nødvendig. 

 

Refusion 

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Refusion vil ske indenfor 10 bankdage efter modtagelse af dine bankoplysninger. 

 

Reklamationsret 

Du har 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Din reklamationsret gælder for fejl og mangler i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. 

Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret skal dette ske ved at kontakte vores administration på info@beatfabrikken.dk, hvor du beskriver den pågældende fejl og/eller mangel, så vi kan aftale nærmere om afhjælpning af din reklamation. 

Beat Fabrikken har ret til at kræve reklamationsvaren tilbageleveret. Dette er så vi har mulighed for selv at udøve vores reklamationsret overfor en eventuel leverandør. 

Reklamationer skal returneres til Beat Fabrikkens lokaler i Risskov. Er forsendelse nødvendig afholder Beat Fabrikken rimelige omkostninger hertil. 

 

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret for køb af vare hos Beat Fabrikken efter købsdatoen. Returnering eller ombytning forudsætter, at varen er ubrugt, ren og i original emballage, samt returneres til Beat Fabrikken indenfor de 14 dage. Du er selv ansvarlig for at afholde eventuelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udøvelse af din fortrydelsesret. 

Udøvelse af din fortrydelsesret skal ske skriftligt til Beat Fabrikken på info@beatfabrikken.dk

 

Persondata 

Når du handler, kommunikerer eller på anden vis interagerer med Beat Fabrikken anerkender du desuden, at dine persondata bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Vi gør opmærksom på, at du ved tilmelding samtykker til, at den tilmeldte danser må fotograferes før, under og efter undervisningen, samt i forbindelse med deltagelse i Beat Fabrikkens arrangementer og/eller events. Sådan fotografering må og kan anvendes i markedsføringsøjemed på tryk og/eller på danseskolens online platforme, herunder hjemmeside og sociale medie konti. 

 

Forbehold 

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler. 

 

Betingelserne er gældende pr. 1. juni 2023. 
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. 

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@beatfabrikken.dk

Vores Samarbejdspartnere