Audition til Hiphop Crews den 12. august 2024

05-08-2024

Audition til Hiphop Elitehold Crews i Aarhus, Risskov hos BEAT FABRIKKENSå er det sidste change for at sikre din plads på et af BEAT FABRIKKENS elitehold i hiphop ❤️🔥🔥🔥

 

Mandag den 12. august 2024 afholder vi den anden og sidste audition til vores Hiphop Elitehold!

For at vores Hiphop Crews og dansere kan fortsætte med at være de bedste i Danmark og i top internationalt, har danserne brug for dygtige trænere og de bedste forudsætninger. Vi har derfor indgået samarbejde med Adrian Vendiola, som bliver fast koreograf og træner på vores elitehold i hiphop hele efteråret 2024, og dermed også bliver en del af vores allerede stærke trænerteam hos BEAT FABRIKKEN.

Skal du eller dit barn være med, så er det altså nu, du har changen! Vi afholder den anden og sidste audition den 12. august, hvor du også kan høre nærmere om vores elitekoncept, hvordan v gør og hvad du får ud af at danse med på et af vores elitehold. ✨

Vores eneste krav er, at du kan danse og har mod på og lyst til at blive udfordret sammen med andre dygtigere dansere og trænere. Til gengæld lover vi, at du får en fantatisk sæson, hvor du udvikler dig som dansere, får en masse gode oplever i træningslokalerne og turneringssalene med dit hold, som du hurtigt også finder blive gode venner.

På dagen vil du lære en kort koreografi og komme til at danse i mindre grupper. Der er ingen, der får svar på dagen, men alle bliver kontaktet i ugen efter med svar på, om du er blevet udtaget til et af vores hold og feedback på din audition.

Du skal i forbindelse med tilmelding oplyse:

Tilmelding og spørgsmål sker til René Brix på mail rene@beatfabrikken.dk

 

De praktiske oplysninger på audition den 12. august hos BEAT FABRIKKEN

Adresse: Arresøvej 43, 8240 Risskov

Tidsplan:


Vores Samarbejdspartnere