* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Disco, Begynder/Let øvede

Antal tilmeldte: 7/28 Alder: 10-14 Pris: 1.097,97 DKK
Studie 43, Sal 1 Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Julie Kløve
Beskrivelse

Disco hos Beat Fabrikken er langt fra 1970'ernes John Travolta stil. I stedet er disco i dag en stilart med højt tempo, højt energiniveau med akrobatiske spring og bevægelser sammensat med dansetrin til en længere koreografi. Stilarten styrker derfor i høj grad dansernes muskler, smidighed, udholdenhed, kropskontrollen og kondition.

Til undervisningen lægger vi derfor stor vægt på opvarmning, udstrækning, springteknikker og små serier af trin og spring, som danserne kan sammensætte til koreografier og dygtiggøre sig via feedback, fra vores dygtige instruktører.

Discoer derudover helt perfekt til dig, der gerne vil teste dig selv af til turneringer, da der er flere turneringer i løbet af året, hvor dansere mødes og turnerer mod hinanden iført farverige kostumer, der passer til musikken, som de danser til, der ofte er upbeat udgaver af hits, vi allerede kender. Til discoturneringerne er der mulighed for at deltage i kategorierne solo, duo, grupper og formation.

Hvis du ikke er sikker på, om holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime til holdet.

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Pris: 1.097,97 DKK Rater: Beat Fabrikken 23/24, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Kløve

Vores Samarbejdspartnere