Girly / Heels, Let øvede/Øvede (Drop In Adgang)

Antal tilmeldte: 0/28 Alder: 13-45 Pris: 1.096,97 DKK
Studie 43, Sal 1 Mandag 20:30-21:30 Instruktør: Rebekka Bjerre
Beskrivelse

På Girly Hiphop dykker vi ned af en hiphoppens undergenre og beskæftiger os med de feminine aspekter af hiphoppen til musik, hvor girl power og women empowerment er nøgleordene for dansene, som vi danser.

Vi danser derfor til musik fra de største stjerner og til en koreografi, hvor danserne får mulighed for at udforske sin egen femininitet og samtidig styrke sin selvtillid, styrke, fleksibilitet og udholdenhed til musik, som vi kender.

Vores Heels/Girly hold skiller sig ud ved at dyrke de feminine aspekter af hiphoppen iført høje hæle for at understrege og udforske de muligheder, som de høje hæle giver for dansen, koreografien og oplevelsen. 

Du kan tilmelde dig holdet på fast basis nedenfor, eller deltage i holdet, når du har lyst til Drop In på 125 DKK pr. dansegang ved betaling via Mobilepay ved ankomst.

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet (Drop In pris undtaget) er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Pris: 1.096,97 DKK Rater: Beat Fabrikken 23/24, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rebekka Bjerre

Vores Samarbejdspartnere