The Believers - Showdance, Udtaget Elitehold

Antal tilmeldte: 1/1 Venteliste: 0 Alder: 8-12 Pris: 0,00 DKK
Studie 43, Sal 2 Mandag 17:00-18:00 Studie 43, Sal 1 Søndag 12:00-13:30 Instruktør: Rebekka Bjerre
Beskrivelse

Pris: 1.460,73 DKK

Tilmelding til holdet sker via nedenstående blanket:

Link: Tilmelding til: BF 23112 - The Believers - Showdance

Showdance er perfekt til dig, der vil prøve kræfter med alverdens forskellige stilarter, og lære om både grundteknikker, kropsholdning og koreografier til fed musik. Du får derfor de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig til hver træning indenfor alverdens forskellige stilarter og blive en dygtig og alsidig danser.

The Believers er et af vores showdance elitehold, hvor du med resten af dit hold lærer en fælles koreografi, som I deltager i flere turneringer med i løbet af året. Vores elitehold har derfor et enormt godt fællesskab på grund af timerne i træningssalen, til turneringer og sociale arrangementer i løbet af året.

På vores elitehold arbejder vi både med den enkelte danser og hele holdet som helhed, ligesom vi igennem hele sæsonen også arbejder på at styrke dansernes muskler, fleksibilitet, udholdenhed og ikke mindst performance, så vores dansere i den grad kan give publikum et show til turneringer og opvisninger.

For at danse med på dette hold, skal du være blevet udtaget ved en af sommerens auditions. Alternativt kan du kontakte René Brix på rene@beatfabrikken.dk

Dette hold udbydes i samarbejde med Århus Sportsdanserforening, hvor foreningen er ansvarlig for medlemsskab, databehandling, kontingentafregning og turneringsdeltagelse. Du bliver dermed ved tilmelding medlem til Århus Sportsdanserforening og øvrige foreninger, som medlemsskab hos dem giver adgang til. Du er dermed også underlagt foreningens databehandlingspolitikker. Du kan læse nærmere om dette på foreningens hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Vi gør opmærksom på, at søndagstræningen kun er hver 3. søndag.

Pris: 0,00 DKK Rater: Beat Fabrikken 23/24, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Rebekka Bjerre

Vores Samarbejdspartnere