* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Hiphop/Showdance, Begynder/Let øvede

Antal tilmeldte: 28/28 Venteliste: 1 Alder: 9-12 Pris: 980,83 DKK
Studie 43, Sal 2 Tirsdag 17:30-18:20 Instruktør: Ida Kabel
Beskrivelse

Hiphop som stilart i dansens verden kommer af den hiphop-kultur, som startede i New Yorks gader i 1970'erne med breakdance, popping og locking. I dag byder stilarten på en masse forskellige aspekter af hiphoppen, såsom popping, house, dancehall, old school hiphop og meget mere.

Hiphop er i dag en inkarneret del af underholdningsindustrien, hvor flere internationale stjerner ses danse hiphop i deres musikvideoer eller til live-optrædener, såsom Usher, Justin Bieber og Beyoncé. Hiphop er derfor perfekt til dig, der vil være både alsidig og danse noget, du kan genkende fra din hverdag og danse til den musik, du hører i radioen.

Showdance er en dansestil næsten uden grænser. Formålet er at give publik et SHOW, og strækker sig derfor lige fra tapdance, hiphop, jazzdance, contemporary, latin-amerikanske danse, disco og funk. Du vil derfor også ofte se, at netop musicals er spækfyldt med showdance. Showdance er derfor perfekt til dig, der vil prøve kræfter med alverdens forskellige stilarter, og lære om både grundteknikker, kropsholdning og koreografier til fed musik.

Med showdance får du prøvet kræfter med alt det bedste, danseverdenen har at byde på. Du får derfor de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig til hver træning indenfor alverdens forskellige stilarter og blive en dygtig og alsidig danser.

På vores kombinerede hiphop/showdance hold får du derfor prøvet kræfter med en bred vifte af stilarter, musikgenre og koreografier.

Hvis du ikke er sikker på, om holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime til holdet.

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Pris: 980,83 DKK Rater: Beat Fabrikken 23/24, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Ida Kabel

Vores Samarbejdspartnere